Jauni nomināti vairākiem priesteriem

Augusta nogalē Rīgas arhibīskaps metropolīts Zbigņevs Stankevičs izsniedza vairākus jaunus nominātus. Priesteris Ingars Stepkāns ir iecelts par Alūksnes draudzes vikāru ar dzīvesvietu Alūksnē, Helēnas ielā 31. Priesteris Tomašs Dudjuks SVD ir atbrīvots no Gulbenes draudzes vikāra un Alūksnes draudzes vikāra pienākumiem un iecelts par Limbažu un Salacgrīvas draudzes prāvestu ar dzīves vietu Limbažos, Ceriņu ielā 1. Savukārt priesteris Ilmārs Kravalis ir atbrīvots no Limbažu un Salacgrīvas draudzes administratora pienākumiem. 

30. augustā jaunus nominātus saņēma arī priesteris Ilmārs Tolstovs un priesteris Staņislavs Kovaļskis OFMCap. Priesteris Ilmārs Tolstovs paralēli līdzšinējiem pienākumiem pildīs arī Rīgas Sv. Antona draudzes svētdienu un svētku dienu vikāru (vicarius cooperator) pienākumus. Savukārt priesteris Staņislavs Kovaļskis OFMCap līdzās esošajiem pienākumiem iecelts arī par Rīgas Kristus Karaļa draudzes un Rīgas Sv. Franciska draudzes svētdienu un svētku dienu vikāru (vicarius cooperator).

Šovasar jaunus nominātus ir saņēmuši arī divi Rēzeknes-Aglonas diecēzes priesteri. Bīskaps Jānis Bulis par Viļakas, Liepnas un Kupravas draudzes prāvestu ir iecēlis priesteri Guntaru Skuteli, savukārt jauniesvētīto priesteri Filipu Davidoviču – par Preiļu draudzes vikāru.

Jelgavas diecēzē jaunus nominātus saņēmuši priesteri Uldis Cēsnieks un Andrejs Mediņš. Bīskaps Edvards Pavlovskis priesteri Uldi Cēsnieku iecēlis par Auces, Bēnes un Dobeles draudzes vikāru, savukārt Andreju Mediņu nominējis par Bruknas “Kalna svētību kopienas” kapelānu.

LRKB IC, foto: Ojārs Jansons

Dalīties ar rakstu

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on telegram

Saistītie raksti