RARZI aicina skolotājus uz tālākizglītības kursiem

Rīgas Augstākais reliģijas zinātņu institūts (RARZI) no 24. oktobra līdz 26. oktobrim rīkos skolotāju tālākizglītības kursus “Skolēnu morālās kompetences veidošanās skolā”. Uz tiem aicināti visu mācību priekšmetu skolotāji, klašu audzinātāji un citi skolu darbinieki, kam rūp skolēnu morālās pilnveides jautājumi.

Kursos tiks aplūkoti jautājumi par vērtībām audzināšanas un mācību darbā, morāles psiholoģijas teorijām, tikumisko audzināšanu un rakstura veidošanos. Kā pastāstīja augstskolas studiju programmu direktore Ingrīda Trups-Kalne, kursu tēma izvēlēta, ņemot vērā aktualitātes izglītības darbā. Šai gadījumā tās ir nesen pieņemtās tikumiskās audzināšanas vadlīnijas. Kursu mērķis ir palīdzēt skolotājiem šīs vadlīnijas īstenot savā ikdienas darbā.

Lekcijas un citas nodarbības vadīs gan Rīgas Augstākā reliģijas zinātņu institūta pasniedzēji – Ingrīda Trups-Kalne Dr.psych, Inese Augškalne Dr. paed, Lolita Ērgle Mg. paed -, gan pieaicinātie lektori – Spodra Austruma Dr. paed, Lūcija Rutka Dr.psych,  Andrejs Mūrnieks  Dr. sc. Admin, Dace Dolace Mg. theol. Būs arī viens vieslektors no Polijas – jezuītu tēvs Wojcehs Zmudzinskis.  

Kursi notiks katru dienu no pl. 10 līdz 16.30 Rīgā, Mazajā Pils ielā 2. To apjoms ir 28 akadēmiskās stundas, no kurām 24 būs kontaktstundas un 4 – patstāvīgā darba stundas.

Plānotās darba formas ir lekcijas, semināri, diskusijas, darbs grupās. Pēc kursa to beidzēji saņems sertifikātus.

Maksa par kursu ir 15 eiro, kas ir jāpārskaita augstskolas bankas kontā ar norādi “Dalības maksa skolotāju kursos, Vārds, Uzvārds”. Rekvizīti ir: Nodibinājums LPU filiāle RARZI, Reģ. Nr.40003501407, Klostera 4, Rīga, LV1050, Swedbanka, LV25HABA0001408056042.

Reģistrēšanās kursiem turpināsies līdz 10. oktobrim saitē: https://goo.gl/forms/MAht9IipOv6FCSFN2.

LRKB IC

Dalīties ar rakstu

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on telegram

Saistītie raksti