“Vox Ecclesiae” izdod Franciska apustulisko pamudinājumu “Priecājieties un gavilējiet” latviešu valodā

Šodien Rīgas Svētā Franciska baznīcā tiks atvērts izdevniecības “Vox Ecclesiae” sagatavotais pāvesta Franciska apustuliskā pamudinājuma “Gaudete et exultate – Priecājieties un gavilējiet: par aicinājumu uz svētumu mūsdienu pasaulē” latviešu izdevums. Grāmatu atvērs Rīgas arhibīskaps petropolīts Zbigņevs Stankevičs pēc Svētās Mises, kas tiks svinēta pl. 16.30, uzsākot Rīgas Augstākā reliģijas zinātņu institūta (RARZI) jauno akadēmisko gadu.

Izdevniecības vadītāja Žanete Narkēviča norāda, ka grāmata “ir domāta visiem, kas tiecas pēc svētuma un meklē jēgpilnas un piepildītas dzīves iespēju”.

Apustulisko pamudinājumu latviešu valodā tulkoja priesteris Mihails Volohovs, redaktors ir Arturs Hansons, grāmatas māksliniece – Līga Krēže. Grāmatu ievada Rīgas arhidiecēzes palīgbīskapa Andra Kravaļa priekšvārds. Savukārt darbu noslēdz priestera Andra Marijas Jerumaņa sarakstītais pēcvārds “Prieks, svētums un evaņģelizācija”, kas skaidro šī darba nozīmi mūsu garīgās pilnveides ceļā.

Grāmatas vāka noformējumā izmantota svētīgā Fra Andželiko gleznas “Pastarā tiesa” fragments “Paradīze”.

Grāmatas prezentācijas dienā to varēs iegādāties par īpašu centu – pieciem eiro. Grāmata turpmāk būs pieejama Latviajs lielāko draudžu grāmatu galdos, kā arī izdevniecības “KALA Raksti” mājaslapā mieramtuvu.lv.

Būs iespēja piedalīties Svētajā Misē un grāmatas prezentācijā attālināti Svētā Franciska draudzes Youtube kontā un RARZI facebook lapā.

KABIA

Dalīties ar rakstu

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on telegram

Saistītie raksti