Martā noslēgsies vebināru cikls “Baznīca kā Dieva Tauta ceļā”

Rīgas Augstākā reliģijas zinātņu institūta Katehēzes metodiskais centrs aicina uz kārtējo un pēdējo vebināru ciklā „Baznīca kā Dieva Tauta ceļā”. Vebinārs, kura tēma būs „Svēttapšana Baznīcas kopīgajās ceļā”, Zoom platformā norisināsies 12. martā no pl. 9 līdz 16.

Seminārā tiks apskatītas četras savstarpēji saistītas tēmas. Vispirms par liturģiju priekšlasījumā ”Liturģiskā katehēze. Liturģijas un katehēzes nešķiramība” stāstīs priesteris Mihals Orlickis Dr.theol. Priesteris Andris Ševels MIC Dr.theol. savā uzrunā pieskarsies jautājumam par ciesānu jēgu. Pēc psudienu pārtraukuma atbildīgais par sinodālā ceļa norisi Rīgas arhidiecēzē priesteris Pauls Kļaviņš Dr.theol. stāstīs par dialoga un izvērtēšanas vai izšķiršanas metodiku Baznīcas kopīgajā ceļā. Pasākumu noslēgs Siguldas draudzes prāvesta Riharda Rasnača uzruna “Mentalitātes maiņa draudzē. Kopīgas vīzijas par draudzi veidošana”, kuras laikā viņš pastāstīs par savas draudzes desmit gadu pieredzi, veidojot draudzes pastorālo modeli.

Piedalīties vebinārā aicināti priesteri, katehēti un draudžu pārstāvji. Tam jāpiesakās līdz 10. martam, uz e-pastu lolita_ergle@inbox.lv nosūtot dalībnieka vārdu un uzvārdu, draudzi, mobilā tālruņa numuru un e-pasta adresi. Dalības maksa pasākumā ir septiņi eiro. Pēc tās pārskatīšanas RARZI bankas kontā (LV25HABA0001408056042 ar maksājuma mērķi: Vebinārs Impulss 12.03.2022) dalībniekiem uz viņu norādīto e-pasta adresi tiks nosūtīta Zoom piekļuves saite.

KABIA

Dalīties ar rakstu

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on telegram

Saistītie raksti