Kustībai “Laulāto Tikšanās” jauna valde

22. aprīlī Rīgas Svētās Trīsvienības draudzē notika kustības “Laulāto Tikšanās” nacionālā centra valdes vēlēsanas. Tajās tika izvēlēta kustības vadība nākamajiem četriem gadiem.

Par valdes priekšsēdētāju kļuva Edgards Piruška ar laulāto Sigitu Pirušku, par vietnieku tika ievēlēts Gatis Bārdiņš ar laulāto Raimondu Bārdiņu. Kā finanšu pārzine nākamos četrus gadus būs Sintija Stiģe un viņas laulātais Jānis Stiģis. Valdes loceklis būs Juris Končus ar laulāto Dainu Veikmani.

Kustības pārstāvji Daina un Uldis Žurilo ziņo, ka vēlēšanus dienā kustības pārstāvjus stiprināja kustības garīgais padomdevējs priesteris Juris Jalinskis, kā arī neatsverams kustības atbalsts diakons Gunārs Konstantinovs. Vēlēšanu noslēgumā īpašu pārsteigumu bija sagatavojuši kustības animatori Ēriks un Ivonda Vilsoni, īpaši sirsnīgā un pārdomātā interpretācijā ļaujot baudīt Rūdolfa Blaumaņa “Pazudušo dēlu”.

Kā zināms, kustība “Laulāto Tikšanās” savu kalpojumu velta laulātiem pāriem. Viņiem tiek piedāvātas nedēļas nogales par laulības dzīvē aktuālām tēmām, atbalsts krīzes situācijās. Tāpat kustība piedāvā tikšanās tiem, kas ir saderinājušies un iemīlējušies. Tikšanos laikā šie cilvēki var labāk iepazīt viens otru, stirpināt savas attiecības vai arī tieši otrādi – saprast, ka katram ir ejams savs ceļš.

“Esam pateicīgi par līdzšinējās valdes nesavtīgo kalpošanu, sirsnīgo animatoru kopienu, garīgās kārtas pastāvīgo atbalstu, bet pāri visam – neizsmeļamo Dieva žēlastību kustības ilgajā kalpojumā Latvijā un pasaulē!” norāda Uldis un Daina Žurilo.

KABIA, foto: “Laulāto Tikšanās”

Dalīties ar rakstu

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on telegram

Saistītie raksti