Katoliskas svētku dāvanas aizrautīgiem lasītājiem un plānotājiem

Tuvojoties Kristus dzimšanas svētkiem un gadu mijai, aicinām iegādāties „Katoļu Baznīcas Vēstneša“ un izdevniecības „KALA Raksti“ sarūpētās dāvanas. Tā būs lieliska dāvana gan priekš sevis, gan kādam aizruatīgam lasītājam.

„Katoļu Baznīcas Vēstnesis“ tradicionāli ir sarūpējis plānotāju, kurā bez ierastajām vārda dienām, valsts svētkiem un piemiņas dienām norādīti arī Katoliskās Baznīcas svētki, svēto piemiņas dienas, Baznīcas liturģijā izmantotie Svēto Rakstu lasījumi katrai dienai, gavēšanas dienas un gada liturģiskie laiki, kā arī kristīgu domātāju teicieni un atziņas. Plānotāja vāciņi ir dažādās krāsās. Lieliska dāvana tiem, kurus aizrauj lasīšana, ir „Vēstneša“ izdotā gadagrāmata „Katoļu Kalendārs 2024“. Šos izdevumus var iegādāties grāmatu veikalā „AMNIS“, vairāku draudžu grāmatu galdos, kā arī rakstot uz e-pastu: kbvestnesis@inbox.lv. Turklāt vēl līdz 27. decembrim Latvijas Pasta nodaļās var abonēt sev, kā arī kādam uzdāvināt žurnāla “Katoļu Baznīcas Vēstnesis“ abonementu 2024. gadam.

Izdevniecība „KALA Raksti“ ziņo, ka pirmssvētku dienās – 22. Un 23. decembrī – no pl. 10 līdz 17 gaida ciemos savā birojā Kalnciema ielā 140-1, Rīgā. „Mieram tuvu” mierīgo dāvanu tirdziņā varēs iegādāties izdevniecības produkciju, kā arī dāvanu komplektus, piemēram, „Mieram tuvu“ abonementu dāvanas formā, īpašus grāmatu komplektus, sienas kalendāru jaunajam gadam, kurā 12 mēnešus ilustrē 12 mākslas darbi, kas piedalījās šā gada “Mieram tuvu” labdarības izsolē.

KABIA

Dalīties ar rakstu

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on telegram

Saistītie raksti