Katedāles svētdienas skolas telpās būs skatāma fotoizstāde par karu Ukrainā

Ceturtdien, 22. februārī, Rīgas Svētā Jēkaba katedrāles svētdienas skolas telpās tiks atklāta fotogrāfiju un bērnu zīmējumu izstāde. Fotoizstādē “Portreti no kara: divi drosmes gadi, divi upurēšanās gadi” būs skatāmas Ukrainas Nacionālās gvardes fotogrāfu uzņemtās fotogrāfijas un biedrības „Ukraiņu-latviešu pērlītes“ bērnu centra „Perlina“ bērnu veidotie zīmējumi.

Izstādei būs divas daļas. Pirmajā, kas būs skatāma katedrāles telpās, būs apskatāmi bērnu zīmējumi, kā arī Ukrainas Nacionālās gvardes fotogrāfijas. Savukārt otrā daļā, kas 24. februārī tiks atklāta Latvijas Okupācijas muzejā, apmeklētāji varēs apskatīt vēl papildu fotogrāfijas.

Ieeja abās izstādēs būs bez maksas, taču būs iespēja brīvprātīgi ziedot līdzekļus centra „Perlina“ durvju slēdzenei. Slēdzene ir nepieciešama, lai nodrošinātu centra bērnu drošību dienas laikā.

Izstādi rīko Polonskyi ģimenes labdarības fonds, pasākumu atbalsta Rīgas arhibīskaps metropolīts Zbigņevs Stankevičs.

Izstādes atklāšana 22. februārī notiks pl. 18.30 un tā būs skatāma līdz 29. februārim. 24. februārī viesi Okupācijas muzejā tiks gaidīti pl. 11 uz izstādes otrās daļas atklāšanu. Muzejā izstādi varēs apmeklēt līdz 16. martam.

Polonskyi ģimenes Labdarības fonds ir ģimenes nodibinājums, kura misija ir palīdzēt Ukrainai, kā arī Ukrainas iedzīvotājiem, kas cietuši Krievijas pilna mēroga iebrukuma laikā.

KABIA

Dalīties ar rakstu

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on telegram

Saistītie raksti