Radio Marija aicina martu iesākt ar lūgšanu par Latviju

Turpinot aizsākto tradīju lūgties par mūsu valsti, Radio Marija Latvija aicina marta mēnesi iesākt ar lūgšanu nakti par Latviju. Ikmēneša lūgšanu nakts par Latviju radio ēterā norisināsies 1. martā.

Šoreiz lūgšanu nakts norisināsies ne tikai Radio Marija ēterā, bet būs iespēja klātienē tajā piedalīties Rīgas Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā. Šajā naktī Radio Marija mudina lūgties par Latvijas atgriešanos un garīgu atmodu, Baznīcu Latvijā, bīskapiem, priesteriem, kā arī jauniem aicinājumiem uz garīgo kārtu un Dievam veltītu dzīvi, par mūsu valsts drošību, kā arī mieru Ukrainā un pasaulē, par jauniešu nākšanu pie Jēzus, par Saeimu, valdību, prezidentu un tiem, kam ir ietekme mūsu valstī, par Latvijas ģimenēm, demogrāfiju un mūsu tautas nākotni, kā arī par citiem izaicinājumiem Latvijā.

Lūgšanu nakts sāksies pl. 19 ar Rožukroņa lūgšanu Radio Marija ēterā, kam sekos lūgšana par Latviju gan radio ēterā, gan baznīcā. Pielūgsmi Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā vadīs Ilze Kalniņa. Pēc tam baznīcā būs arī Krustaceļš un Svētā Mise, kuru celebrēs bīskaps Andris Kravalis. Lūgšana noslēgsies ap pl. 1 naktī.

Radio Marija atgādina, ka lūgšanu naktis par Latviju radio organizē katra mēneša pirmajā piektdienā. Uz šādu lūgšanu aicinātas visu konfesiju draudzes, kopienas un lūgšanu grupas. “Esam pārliecināti: kopīga, mērķtiecīga, vienprātīga un ilgstoša lūgšana par Latviju kā ticīgo atbilde uz šī brīža izaicinājumiem šobrīd ir neatliekama,” norāda radio komanda.

KABIA

Dalīties ar rakstu

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on telegram

Saistītie raksti