“Mieram Tuvu” šomēnes atzīmē 25 gadu jubileju

Šī gada jūlijā iznācis ikmēneša izdevuma “Mieram Tuvu” 300. numurs, ziņo grāmatiņas, kurā apkopoti Svēto Rakstu lasījumi katrai dienai, kā arī lūgšanas, svētdienas sprediķi un citus materiāli, izdevēji. Līdz ar 300.numura iznākšanu “Mieram Tuvu” svin arī 25 gadu jubileju.

Atzīmējot šos svētkus, “Mieram Tuvu” savā interneta veikalā šomēnes visas “KALA Raksti” izdotās grāmatas piedāvā iegādāties ar 25 % atlaidi. Tāpat “Mieram Tuvu” izdevēji aicina uz kopīgu pateicības dievkalpojumu, kura laikā gan pateiksies par aizvadītajiem 25 gadiem, gan lūgs Dieva svētību turpmākajai darbībai. Dievkalpojums norisināsies sestdien, 13. jūlijā, pl. 19 Rīgas Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā. Pēc dievkalpojuma baznīcas dārzā būs iespēja uzkavēties uz glāzi dzirkstoša dzēriena un kliņģera baudīšanu. Būs iespēja dalīties liecībās par aizvadīto laiku un “Mieram Tuvu” nozīmi.

Lai iepriecinātu izdevniecību svētkos, “KALA Raksti” aicina atbalstīt izdevniecību ar lūgšanu un ziedojumiem, lai arī turpmāk būtu iespēja izdot gan ikmēneša grāmatiņu “Meiram Tuvu”, gan arī citu garīgo literatūru. “Kā arī – turpiniet vai atsāciet lasīt “Mieram tuvu” un mūsu izdotās grāmatas. Katrs grāmatas pirkums aizvien ir atbalsts izdevniecības turpmākajai pastāvēšanai,” mudina “KALA Raksti”.

“Ir tik liels gandarījums, ka esam drīkstējuši palīdzēt Dieva Vārdam “skanēt drukātā formātā” nu jau ceturtdaļgadsimtu… Ceram, ka mūsu darbs ir nesis iepriecinājumu Debesīm un svētību lasītājiem,” pirms gaidāmajiem svētkiem raksta “KALA Raksti” pārstāve Aija Balode.

KABIA

Dalīties ar rakstu

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on telegram

Saistītie raksti