Konkursā “Cupid’s Spoon” Rīgā sacentīsies 20 dalībnieki

Noslēgusies pieteikšanās Starptautiskajam Eiropas gastronomijas konkursam “Cupid’s spoon”, kas Rīgā norisināsies 6. maijā. Tajā piedalīsies 20 cilvēki, ziņo nodibinājums “Caritas Latvija”. Konkursa mērķauditorija ir cilvēki ar īpašām vajadzībām un tie, kuri atrodas nelabvēlīgā sociālajā situācijā vai ir palikuši bez vecāku apgādības. Sakaņā ar “Caritas Latvija” sniegto informāciju, konkursā piedalīsies pārstāvji no Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centra struktūrvienībām “Apīte” un “Ezermala”, biedrības “Rīgas pilsētas “Rūpju bērns””, dienas aprūpes centra “Cerību ligzda”, biedrības “Cerību spārni”, atbalsta centra “Pērle”, nodibinājuma “Caritas Latvija” struktūrvienības “Grašu bērnu ciemats”, biedrības “Cerību spārni” grupu mājas “Cēsis”, SIA “RB Cafe” un citi dalībnieki, kuri pietikušies individuāli.
Kā ziņots, konkursa dalībniekiem būs desmit minūšu laikā jāpagatavao ēdiens vai bezalkoholiskais kokteilis. Galvenā balva ir došanās uz konkursa pusfinālu Horvātijā, kur ieradīsies visi Eiropas valstu konkursa uzvarētāji un cīnīsies par “Cupid’s spoon” 2023 uzvarētāja titulu.

Konkurss notiks 6. maijā pl. 11 Rīgā, Ojāra Vācieša ielā 6, pie “Caritas Latvija” sociālo pakalpojumu centra “Terēzes māja”. Pasākuma īpašais viesis un žūrijas pārstāvis būs Pipars – kulinārijas blogeris, aktīvs labdarības un sociālo projektu iniciators. Pasākumu atbalstīs un dalībniekus ar gardumiem, kā arī aktivitātēm priecēs Pophouse.lv, Avenei, Fazer Latvija, BigGames.lv.

Pasākumu rīko Horvātijas Republikas Viesmīlības izglītības skolotāju asociācija UNUO sadarbībā ar nodibinājumu “Caritas Latvija”. Konkurss norisinās 27 Eiropas galvaspilsētās.

KABIA; Foto: Konkursa “Cupid’s Spoon” arhīvs

Dalīties ar rakstu

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on telegram

Saistītie raksti