RARZI pagarina uzņemšanu vēl līdz 6. septembrim

Laterāna Pontifikālās Universitātes filiāle Rīgas Augstākais reliģijas zinātņu institūts (RARZI) ziņo, ka vēl līdz šai piektdienai, 6. septembrim, ir iespējams iesniegt dokumentus un pieteikties studijām augstskolā 2024./2025. studiju gadā. To var izdarīt gan elektroniski rarzi@rarzi.lv, gan klātienē līdz 6. septembrim katru darba dienu no pl. 10 līdz 16 Rīgā, Katoļu ielā 16 B. Iestājpārrunas norisināsies 6. septembrī pl. 15.

RARZI ziņo, ka līdz 30. augustam augstskolā ir uzņemti 25 studenti. Bakalaura studiju programmā “Reliģija un teoloģija” uzņemti 8 studenti, vēl astoņi studenti maģistra studiju programmā “Reliģija, kā arī katoliskās teoloģijas pamatkursā “Mūžizglītība” studēs deviņi studenti.

Atgādinām, ka augstskolā uzņem studentus trijās akreditētā studiju virziena „Reliģija un teoloģija” studiju programmās. Augstskola piedāvā pamatstudijas, kas ilgst 3,3 gadus un pēc kurām tiek saņemts humanitāro zinātņu bakalaura grāds reliģijā un teoloģijā. Studijas var turpināt arī maģistrantūrā, iegūstot profesionālā maģistra grādu reliģijā un teoloģijā un pastorālā konsultanta kavalifikāciju. Šo studiju ilgums ir 2,6 gadi. Tāpat RARZI tiek uzņemti studenti mūžizglītības programmā, piedāvājot katoliskās teoloģijas pamatkursu, kā arī iespēju būt klausītājiem vai viesstudentiem.

Studiju maksa svārstās no 500 eiro gadā katoliskās teoloģijas pamatkursa studentiem līdz 900 eiro bakalaura programmas un 1000 eiro maģistrantūras studentiem.

Jauno akadēmisko gadu 6. septembrī pl. 16.30 ievadīs Svētā Mise Rīgas Svētā Franciska baznīcā. Lekcijas notiks piektdienās no pl. 17.30 līdz 20.50 un sestdienās no pl. 9 līdz 16.15.

Vairāk par iespējām pieteikties, studiju saturu un iesniedzamajiem dokumentiem var uzzināt ŠEIT.

KABIA

Dalīties ar rakstu

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on telegram

Saistītie raksti