Biznesmenis dod priekšroku Dievam

Rīgā, 23. augustā, viesojas Leandrs Lašanss no Kanādas. Pazīstams darījumu cilvēks, kurš arī savas biznesa lietas uztic Dievam. Pirmā tikšanās ar L. Lašansu būs šodien, 23. augustā, Klostera ielā 4, pēc vakara dievkalpojuma sv. Jēkaba katedrālē. Piektdien, 24. augustā, pulksten 18 un 25. augustā, pulksten 10, būs iespēja klausīties Leandra konferences Rīgas Katoļu Ģimnāzijā.

Leandrs Lašanss ir precējies, piecu bērnu tēvs, piecpadsmit mazbērnu vectēvs. Būdams pieredzējis darījumu cilvēks un veikdams pienākumus sabiedrībā, viņš tomēr jau vairākus gadus velta īpašu laiku lūgšanai. 

Leandrs ne vien pilda savus pienākumus ģimenē, bet ir ieguvis arī lielu pieredzi cilvēciskajās attiecībās: vispirms kā apdrošināšanas pārdevējs, vēlāk – vadot paša dibinātos uzņēmumus, kuros viņam dažkārt ir bijis pat ap simt līdzstrādnieku. 

1996. gada 7. novembra rītā Leandrs Lašanss piekrita atsaukties uz iekšējo aicinājumu – rakstīt. Viņa pieredze un aktīva darbība ticības jomā, kā arī vēlme kalpot citiem, viņu pamudinājusi uzrakstīt piecas grāmatas, kas tiek izplatītas visā pasaulē vairāk nekā piecdesmit tūkstošos eksemplāru. 

Vairākas no šīm grāmatām ir tulkotas vācu, angļu, itāļu, spāņu un portugāļu valodā. Vairākkārt to autors ir aicināts lasīt lekcijas dažādās valstīs, piemēram, Francijā, Vācijā, Itālijā, Beļģijā, Austrijā, Šveicē, Libānā, Luksemburgā, arī Kanādā – Ņūbransvikas, Ontārio un Kvebekas provincēs. 

„Iemācīties atraisīties no savām piesaistēm vai piekrist to pārciršanai nav viegli, īpaši tādam cilvēkam kā Leandrs Lašanss, kurš pieradis „taisīt biznesu”. Var just, ka viņā notiek šī cīņa, šī kauja, šī rīvēšanās starp viņa ārējo būtni – „reputāciju, pārticību, panākumiem” un iekšējo būtni -„maigumu, lēnprātību, jūtīgumu”, raksturo Leandru Žans Marks Odē Šerbrūkā.

Sīkākai informācijai: www.dzivibasstraumes.lv

www.leandrelachance.com

Informāciju sagatavoja LRKB Informācijas centrs

Dalīties ar rakstu

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on telegram

Saistītie raksti