Aicinām uz Ģimenes svētkiem!

Jau ceturto gadu nodibinājums “Fonds Ģimenei” organizē svētkus “Ģimene – Latvijas lepnums un spēks”, kas pārliecinoši pierādījuši, ka kļūst par stabilu tradīciju un lielāko pasākumu Latvijā, kurā tiek godināta ģimene. Svētku ideja ir atgādināt Latvijas sabiedrībai tradicionālo pamatvērtību nozīmi Latvijas nākotnei un apliecināt, ka stipra ģimene ir mūsu tautas spēka un laimīgas nākotnes pamats. Arī Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers, piedaloties 2008. gada Ģimenes svētku pasākumā, apstiprināja šo svētku nozīmību un izteica atzinību ikvienam, kas ar savu piemēru un atbalstu veicina ģimenes vērtību popularizēšanu.

2009. gadā Ģimenes svētki tiks svinēti daudz plašāk. Šajā gadā Ģimenes svētku devīze ir “Maijs – mēnesis Ģimenei”, tādējādi aicinot ģimenes maija mēneša katrā sestdienā uz pasākumiem Vērmanes dārzā: 2. maija pasākumi ar moto “Tēvs – Ģimenes balsts”; 9. maijā – “Māte – Ģimenes sirds”; 16. maijā – “Jaunieši – Ģimenes cerība”; 30. maijā – “Bērni – Ģimenes prieks”; 23. maijs – Svētku centrālā diena – “Ģimene – Latvijas lepnums un spēks” ar pasākumiem Vērmanes dārzā, gājienu no Vērmanes dārzu uz Doma laukumu un nominantu godināšanu Doma baznīcā.

Latvijas Televīzija ir sadarbības partneris Ģimenes svētku atspoguļošanā TV skatītājiem visā Latvijā. 23. maija Ģimenes svētku norises Latvijas Televīzija atspoguļos ar tiešraides pieslēgumiem no Vērmanes dārza pasākumiem un noslēguma pasākuma translāciju tiešraidē no Doma baznīcas plkst. 19:00.

Dalīties ar rakstu

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on telegram

Saistītie raksti