Gavēņa kalendārs 2014. Pelnu trešdiena

Šodien, Pelnu trešdienā, Baznīcā sākas Lielā gavēņa laiks, kurš ilgs līdz Kristus augšāmcelšanās svētkiem 20. aprīlī. Kā ik gadu LRKB IC ir izveidojis Gavēņa kalendāru, kurā piedāvā šim laikam aktuālas un noderīgas pārdomas, kā arī informē par iespējām palīdzēt līdzcilvēkiem. Šī gada jaunums ir tas, ka Gavēņa kalendārs ir pieejams arī kā Android aplikācija Gavēnis 2014.

Tu vari palīdzēt

Vientuļai mātei ar 4 bērniem nepieciešams atbalsts dzīvesvietas remontam, grīdas betonēšanai, nepieciešamā summa ir 140 eiro. Lai palīdzētu praktiski, lūdzu sazināties – info@caritas.lv vai 20032459. Ziedot finansiāli var uz „Caritas Latvija” kontu ar norādi: „Remontam Olainē”. “Caritas Latvija” rekvizīti: reģ. nr. 40008086191, konts: LV46HABA0551008657797.

Izmeklē sirdsapziņu

Ticība vienmēr ved pie liecības. Ticība ir tikšanās ar Jēzu Kristu, ar Dievu, un no turienes tā dzimst un ved pie liecības. Apustulis vēlas teikt: „Ticība bez darbiem, ticība, kas neaizrauj, kas neved pie liecības, nav ticība. Tie ir tikai vārdi un nekas vairāk!”

Dievs ir tuvu

„Patiesi Es jums saku: tiem jau ir sava alga…” (Mt 6, 1-6. 16-18)

“Laimīgs ir cilvēks, kas par savu ceļabiedru vienmēr izvēlas Tevi, Kungs Jēzu. Kaut mēs visi, Tava tauta un Tava ganāmpulka avis, sekotu Tev, ar Tevi un pie Tevis, jo Tu esi ceļš, patiesība un dzīvība un Tev ir mūžīgās dzīves vārdi. Mēs atzīstam un ticam, ka Tu esi Kristus, dzīvā Dieva Dēls. Tu esi Dievs, kas augstāks par visu, svēts uz mūžiem.” (Svētais Bernards)

******************************************************************

Tu vari lejupielādēt šo Gavēņa kalendāru arī kā Android aplikāciju Gavēnis 2014 un izmantot savā viedtālrunī. Aplikāciju var lejuplādēt šeit: https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_MarcoMow.Gavenis2014

LRKB IC

Dalīties ar rakstu

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on telegram

Saistītie raksti