Janvāra beigās notiks diskusija par cilvēka iespējām pilnvērtīgi dzīvot

Trešdien, 30. janvārī, pl. 18 O. Vācieša ielā 6 notiks paneļdiskusija “Persona un identitāte”. Pasākumu rīkos nodibinājums “Bīskapa Boļeslava Sloskāna garīgā un kultūrvēsturiskā mantojuma atjaunošanas un saglabāšanas fonds”, turpinot aizvadītajā gadā iesākto starpdisciplināro ekspertu paneļdiskusiju sēriju “Psiholoģijas un teoloģijas dialogs”.

Pirmajā tikšanās reizē eksperti dalījš pārdomās par dvēseles dziedināšanas iespējām, šoreiz tiks runāts par to, kādi ir psiholoģijas un teoloģijas instrumenti, lai cilvēks spētu piedzīvot sevi, priecāties, dzīvot, mīlēt, piepildīt savu aicinājumu un būt laimīgs.

Paneļdiskusijā piedalīsies psiholoģijas un teoloģijas jomu profesionāļi un praktiķi: psihiatrs un mācītājs Uldis Jumejs, mācītājs Edgars Mažis, priesteris Edgars Cakuls, geštaltterapeite Lienīte Bēmere un psihologs Marks Jermaks. Diskusiju vadīs Ramona Švede.

Uz diskusiju aicināti plaša profila profesionāļi, kas vēlas izglītoties antropoloģijas, teoloģijas un psiholoģijas jomā, lai pilnīgāk īstenot savu profesionālo aicinājumu. Diskusija ir atvērta arī visiem citiem interesentiem. Ieeja par ziedojumiem.
Lūgums pieteikt savu dalību pasākumā vietnē: https://goo.gl/forms/WxlaFGJq1713gS9q2.

LRKB IC

Dalīties ar rakstu

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on telegram

Saistītie raksti