Uz astoto dzimšanas dienu un Mariatonu ielūdz Radio Marija

Jau šonedēļ astoto dzimšanas dienu svinēs Radio Marija Latvija. Pirms astoņiem gadiem 8. decembrī radio Latvijā sāka skanēt FM frekvencēs. Tāpēc piektdien, 8. decembrī, svinot šo notikumu, visas dienas garumā būs svinīgi ētera brīži, kā arī norisināsies Mariatons, kura laikā tiks vākti līdzekļi radio decembra izmaksu segšanai.

Radio ziņo, ka šajā dienā kopa varēs lūgties Svētajā Mise. kas tiks translēta no radio kapelas pl. 12. Pl. 17 izskanēs Radio Marija Latvija 2023. gada dziesmu tops. Savukārt pl. 18 tiks raidīta Svētā Mise no Ogres Svētā Meinarda baznīcas, kam sekos Rožukonis no šī dievnama kopā ar priesteri Pāvilu Kamolu. No pl. 22 līdz pl. 1 būs iespēja vienoties kopīgā lūgšanā par Latviju. 

Šada lūgšana radio ēterā notiks pirmo reizi. Tās laikā būs iespēja lūgties nodomā par Latviju mūsdienu nedrošajā situācijā, kas šobrīd izveidojusies Eiropā un pasaulē. Turpmāk katru mēnesi radio aicinās uz šādu kopīgu lūgšanu nakti. Tā notiks naktī no piektdienas uz sestdienu. 

Atgādinām, ka pirms astoņiem gadiem, 2015. gada 8. decembrī, pl. 6 no rīta, atskaņojot Latvijas valsts himnu, toreiz trijās frekvencēs FM radioviļņos sāka skanēt “Radio Marija Latvija”. Pirms tam radio savu skanēšanu bija sācis internetā. Šobrīd radio FM frekvencēs var klausīties Rīgā, Cēsīs, Valkā, Krāslavā. Liepājā, Rēzeknē, Tukumā, Saldū un šo pilsētu apkaimē, kā arī ir vēl daudzas citas iespējas, kā klausīties radio, lasām radio mājaslapā www.rml.lv.

KABIA; Radio Marija Latvija

Dalīties ar rakstu

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on telegram

Saistītie raksti