Iznācis avīzes „Nāc“ šī gada trešais numurs

Jūnijā iznācis Liepājas diecēzes avīzes “Nāc“ šī gada trešais numurs. Laikrakstā šoreiz vairāki materiāli ir veltīti dažādām jubilejām un svētkiem diecēzē, ka arī dažādām citām aktualitātēm, kas jau notikušas vai tikai gaidāmas.

Avīzes pirmais raksts ir veltīts Kuldīgas Dievmātei, kuras svētki šogad tiks svinēti pirmo reizi. Vissvētākās Jaunavas Marijas no Kuldīgas, Dzīvības Mātes, svētki būs 8. jūlijā. Par Dievmāti, kā arī viņas godināšanu un svētkiem raksta Kuldīgas draudzes prāvests Vjačeslavs Bogdanovs.

Šajā laikā Liepājas diecēzē notikuši vairāki priecīgi notikumi. Tā aprīlī 30 gadu jubileju svinēja Liepājas Katoļu pamatskola. Laikrakstā lasāmas īsas sarunas ar dažiem skolas audzēkņiem. Savukārt maijā Liepājā, kopienas „Chemin Neuf“ mājā tika iesvētīta jauna kapela. Tāpat aizvadītajos mēnešos diecēze saņēmusi trīs BONIbusus no Vācijas katoļu labdarības organizācijas „Bonifatiuswerk“ un dominikāņu brāļus Liepājā apciemoja Francijas provinces provinciālis.

Laikrakstā šoreiz var tāpat iedziļināties Baznīcas baušļu būtībā, uzzināt, kādu vēstījumu pāvests sagatavojis šī gada Vecvecāku un senioru dienai, kā arī iepazīt Hariju Ločmeli, puisi no Latgales, kurš šobrīd mācās Kurzemē.

Avīzi „Nāc“ var iegādāties draudžu grāmatu galdos. Nākamais tās numurs iznāks 13.augustā.

KABIA

Dalīties ar rakstu

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on telegram

Saistītie raksti