Tieslietu ministrijā notiks tikšanās reliģiskām organizācijām par drošas darbības aspektiem

Trešdien, 12. jūnijā, Tieslietu ministrijā notiks informatīvs pasākums reliģiskajām organizācijām par reliģisko organizāciju drošas darbības aspektiem.

Pasākumā tiks skaidroti reliģiskajām organizācijām ikdienā nozīmīgi jautājumi, lai nodrošinātu korektu rīcību saistībā ar noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas jomas risku pārvaldību, korekti noteiktu un atklātu patiesos labuma guvējus, kā arī lai organizācijas būtu informētas par savām tiesībām un pienākumiem, nodrošinot reliģisko organizāciju fiziskās un kibervides drošību.

Pasākumā piedalīsies pārstāvji no Finanšu izlūkošanas dienesta, lai iepazīstinātu ar noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas jomas aspektiem, no Uzņēmumu reģistra, lai skaidrotu par reliģisko organizāciju patieso labuma guvēju noteikšanas un atklāšanas prasībām, kā arī Valsts policijas, informējot par reliģisko organizāciju fiziskās un kibervides drošības nodrošināšanas aspektiem.

Pasākums norisināsies no pl. 13.30 līdz 17 Tieslietu ministrijas telpās Rīgā, Brīvības bulvārī 36. Lai tajā piedalītos, līdz 10. jūnija pl. 10 ir nepieciešams reģistrēties. Reģistrēšanas notiek elektroniski, aizpildot pieteikuma anketu ŠEIT. Pieteikuma anketā ir iespēja norādīt specifiskus jautājumus, kurus reliģiskā organizācija vēlētos uzdot kādam no iepriekš minēto institūciju pārstāvjiem.

KABIA

Dalīties ar rakstu

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on telegram

Saistītie raksti