“Mieram Tuvu” mākslas darbu labdarības izsole neklātienē jau sākusies

Sākusies “Mieram Tuvu” rīkotā ikgadējā mākslas darbu labdarības izsole “Mieram Tuvu Solidaritātes fonda” atbalstam. Pateicoties izsolē iegūtajiem līdzekļiem, fonds gada garumā ik mēnesi nodrošina „Mieram Tuvu“ izdevuma nonākšanu pie cilvēkiem grūtībās vai vecuma nespēkā (cietumos, slimnīcās, pansionātos un citviet).

Šobrīd izsole notiek neklātienē, bet piektdien, 13. oktobrī, pl. 18 gaidāms izsoles kulminācijas pasākums Rīgas Svētās Terēzes no Bērna Jēzus draudzes namā Ojāra Vācieša ielā 6. Tas būs svētku vakars pie galdiņiem, izsolei notiekot klātienē saviesīgu četru kārtu vakariņu ietvaros. Svētku viesus priecēs arī vairāki muzikāli pārsteigumi.

Lai piedalītos izsolē, vispirms ir nepieciešams reģistrēties. Šogad ir divas reģistrēšanās iespējas. Viena no tām paredz iespēju piedalīties izsolē neklātienē. Lai tajā piedalītos, jāiemaksā 10 eiro. Uzreiz pēc reģistrācijas var sākt mākslas darbu solīšanu līdz pat 13. oktobrim. Neklātienes izsoles dalībnieki saņems linku uz izsoles kulminācijas pasākuma tiešraidi, lai varētu pieslēgties un turpināt izsoli attālināti. Reģistrēties var ŠEIT

Savukārt tie izsoles dalībnieki, kas izvēlēsies iespēju reģistrēties izsolei klātienē, varēs piedalīties gan neklātienes izsolē, gan arī klātienē apmeklēt 13. oktobra pasākumu, uz kuru saņems ielūgumu divām personām. Reģistrācijas maksa klātienes izsolei šobrīd ir 75 eiro. Reģistrēties var ŠEIT

Abos gadījumos reģistrācijas maksa izsolei ir pirmā iemaksa mākslas darba iegādes gadījumā. Tāpat “Mieram Tuvu” izsoles rīkotāji uzsver, ka par nosolītajiem mākslas darbiem iespējams norēķināties 12 mēnešu laikā. Nosolītā summa nav jāsamaksā uzreiz.

Šī gada izsolē ir iespējams savā īpašumā iegūt kādu no dažādu mākslinieku 26 piedāvātajiem darbiem. Vairāki mākslinieki savus darbus „Mieram Tuvu“ izsolei ir dāvājuši arī iepriekšējos gadus, citi – piedalās pirmo reizi. Mākslas darbus var apskatīt ŠEIT. „Mieram Tuvu“ savā Facebook kontā ik dienu aicina iepazīt kādu no izsolē piedāvātajiem mākslas darbiem un māksliniekus, kas tos radījuši.

Papildu informācija par izsoli pieejama ŠEIT

KABIA

Dalīties ar rakstu

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on telegram

Saistītie raksti